zondag 7 augustus 2011

Zaterdag 6 augustus 2011


06:13 uur: "piep, piep ladies and gentlemen an alarm was activated, please remain calm and wait for further instructions! Piep, piep, ladies and ................"  Zagen we even later 3 brandweerauto''s wegrijden! En daarna nix meer! Huh????
Bleek later aan het ontbijt dat er op de 12e verdieping iemand het brandalarm had aangezet. Alles vastgelegd op beveiligingscamera's! Sukkel, je schrikt je de leplazerus, en als je zoals hij de 20 bent gepasseerd zou je beter moeten weten toch???? Hij is gearesteerd en het gaat hem zeker 5.000 dollar boete kosten. Net goed! Alleen erg lullig van het hotel dat ze naderhand niet nog omriepen wat er nou aan de hand was!

Op dit moment zijn we in de villa in Kissimmee. Ziet er geweldig uit! Kids hebben al gezwommen, de wasmachine en droger draaien al en het eten staat te pruttelen, vandaag spinazie met aardappels! Hahahahaha!
Onderweg zijn we nog gestopt bij een grote outlet mall en daar heeft Dylan een nieuwe sporttas van Nike gekocht/gekregen, Demi nieuwe Adidas schoenen, een Adidas vest en een Adidas sporttas, Henk nieuwe Adidas sportschoenen en ik Nike airmax! Waarom: omdat het hier een stuk goedkoper is! Jeej!

Daarna een zwik boodschappen gedaan en hier zitten we dan!
Wat niet zo leuk is is dat Demi last van haar oor heeft. Ws door het zwemmen en vanwege haar smalle gehoorgang, het trekt helemaal naar haar kaak. Eerst maar even druppels gehaald en als dat niet lukt toch maar even langs een arts!

En raad eens: er staan hier fietsen, weet je wat ik straks ga doen??????????????

CU tomorrow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten