donderdag 11 augustus 2011

woensdag 10 Augustus...

Vandaag stond Seaworld op het programma... alhoewel.... de dag begon nog met een zonnetje, maar al snel waren het slagregens. De weersvoorspelling maar ff gechecked, weinig hoopvol. Tegen de middag kon er een storm met veel regen komen. Dan donderdag maar naar Magic Kingdom en dan op vrijdag alsnog naar Seaworld. Eerst maar boodschappen gedaan bij de Publix, omdat ze er het lekkerste brood hebben. Tegen de middag was het droog, en de voorspelde storm met slagregens hebben we tot dan nog niet gezien. Eerst maar ff eten in onze villa. Na het eten alsnog naatr Seaworld. Hier hebben wij een drietal shows gezien. De eerste was "Clide and Seamore take Pirate Island", met zeeleeuwen en otters.



Hierna is Henk samen met Dylan in de Manta geweest, een achtbaan.

Vervolgens naar de volgende show "Blue Horizons" een show met dolfijnen en o.a. papegaaien.




En de laatste show die we hebben bekeken is "One Ocean" met de Orca's. De orca waren getraind om zoveel mogelijk mensen op de eerste rijen nat maken, nou dat gaat wel lukken met de staartvinnen die de orca's hebben.




Morgen staat een drukke dag op het programma, namelijk een bezoek aan Magic Kingdom, tot en met het afsluitend vuurwerk toe. We zijn nu goed voorbereid, hebben capes en paraplu's gekocht, het was vandaag Nederlands zomerweer.... alleen dan wel minstens 10 graden warmer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten