zaterdag 6 augustus 2011

Vrijdag 5 augustus 2011

Vanmorgen relaxed opgestaan en ontbeten hier in het Hilton. We hebben ons van de week nog verbaasd over het feit dat het met die hele dikke mensen hier in Florida nog wel meeviel. Nou ja, nu komen we ze dus wel tegen! Maarrrrr............... ik heb mijn ogen uitgekeken wat je allemaal aan ontbijt kunt krijgen hier! Gevulde burito's, gebakken aardappels, engels ontbijt (dus roerei, bacon en worstjes), apfelstrudel, havermout, grutten, wafels, en dan het gewone spul nog. Daarnaast kun je uit de keuken nog van alles laten komen: wentelteefjes, ommelet met allerlei groenten erin + saus, brrrr!
Daarna zijn we vertrokken en hebben een leuk plekje aan het strand opgezocht. Dat was even zoeken maar uiteindelijk een geweldige stek gevonden. Bloody hot was het alleen: maar daar kwam het weer mij wat te hulp: het raakte enigzins bewolkt. Achteraf bleek het hier bij het hotel behoorlijk geregend had. Bij ons dus niet, wat een mazzel!
Morgen dus naar Kissimmee, de laatste fase van deze vakantie! En zoals de ervaring leert zal die snel voorbij gaan! Maar eerst nog de parken bezoeken, en, niet onbelangrijk: MORGEN EINDELIJK EEN WASJE DRAAIEN!!!!!!!!!!!!!!

CU tomorrow!

1 opmerking: