zaterdag 13 augustus 2011

Donderdag 11 augustus 2011

Magic Kingdom here we come!
Het weer was een stuk opgeknapt, dat hebben we geweten: bloody hot zeg! Maar altijd beter dan regen, toch???
Wat een wereld stap je binnen zeg, als je Orlando binnen rijdt: een enorm groot gebied wat in eigendom is van Walt Disney (World). Auto parkeren en dan enmasse proberen een lift te krijgen van de tram. Vervolgens in de rij voor de monorail (of veerboot) die je dan naar je park van keuze brengt. Needless to say dat het bij deze activiteiten al mega druk was!
In eerste instantie hadden we bij binnenkomst zoiets van: oh jee, niet echt meer geschikt voor onze kinderen. Maar dal viel achteraf toch mee, bovendien moet je het gewoon gezien hebben nietwaar???? Voor de meeste attracties moesten we al gauw een half uur tot een uur wachten. Volgens mij hebben we (lees: de kids en Henk) ook zo'n beetje alles gedaan! We zijn zelfs met de Mississippi riverboat geweest, met de train en met de Peoplemover!
Om de zoveel uur was er een parade, maar het mooiste was toch die in de avond en aan het einde natuurlijk de afsluiting met Fireworks!
Vervolgens weer een run op de monorail en tram naar de geparkeerde auto's. Na 23.00 uur pas thuis en helemaal kapot maar voldaan in ons bedje gerolt!
Ohja, kids hebben ook nog een leuke pet van Goofy gekocht..........









Morgen laatste dag hier in Kissimmee.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten