zondag 31 juli 2011

Zondag 31 juli 2011

(Alweer) een rustdag vandaag! Kids liggen in het zwembad en mama heeft de was gedaan! Ik denk dat dat hier binnen 10 min. droog is! Weer bloody hot dus! Heerlijk! Vanmiddag allemaal even een duik in het zwembad! De airco bleek overigens niet kapot te zijn, er was een schakelaar uitgesprongen en men had ons niet de goede aanwijzingen gegeven om die weer terug te zetten. Nu dus weer heerlijk koel in de RV!

Gistermiddag zaten we onder het eten ineens oog in oog met een heuse leguaan! Gaaf zeg, dat je dat hier gewoon rond ziet lopen! Zie foto!

Gisteravond zijn we naar Key West stad geweest en hebben het Most southern point bezocht! Net zo indrukwekkend als het 3-landen punt in Limburg!!!! En langs het Hemmingway home glopen, dat was helaas dicht!
Wat een leuke stad Key West, echt bere gezellig met allemaal leuke kroegjes met life muziek en hele leuke eettentjes. En genoeg Nederlanders, maar ja, die kom je over de hele wereld tegen, nietwaar??!!!

Zoals gezegd vandaag niet veel op het programma, vanavond eens even eten bij de Burger King hier vlakbij, morgen maar weer gezond doen! Morgenvroeg moeten we hier vertrekken, we gaan in iedergeval 1 (misschien 2) nachtjes naar Key Largo, ongeveer 100 mile verderop. De bedoeling is woensdag de excursie naar de Everglades te doen. Daar volgt dan natuurlijk ook verslag van!

CU!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten